(Klik op de titel om het volledige bericht te lezen.) Op zoek naar een origineel cadeau? Verras je geliefde, hartsvriendin of moeder met een cadeaubon voor medische pedicure. Of doe jezelf een welverdiende voetverzorging cadeau.

De cadeaubon voor medische pedicure is geldig voor iedereen want medische pedicure is altijd een aanrader. Je hoeft geen voetklachten te hebben want je kunt ook preventief genieten van een medische voetverzorging.

Wat houdt een medische pedicure in?
Eerst worden de nagels correct geknipt en gepolijst. De nagels behandel ik met nagelolie van de producten Samenwerkende Pedicures®. Ik besteed de nodige aandacht aan de tere huid rondom de nagels en verwijder het eelt op de voeten. Indien ik andere voetproblemen (zoals kloven, likdoorns of ingegroeide teennagels) opmerk, behandel ik die meteen.

Indien gewenst lak ik de teennagels. Hiervoor werk ik met het merk CND Creative Play.  Deze nagellak wordt in 4 lagen aangebracht. Eerst een basislaag, daarna 2 lagen kleur en ten slotte een toplaag. Hierdoor blijft de nagellak heel lang mooi, tot zo’n 6 weken na het aanbrengen. Ik heb de standaardkleuren nagellak bij, maar mocht je een andere kleur wensen, aarzel niet dit te melden wanneer je een afspraak boekt. Een overzicht van de kleuren nagellak van CND Creative Play vind je hier. De wintertrends voor 2019 zijn donkere en diepe kleuren zoals mauve, donkergroen, terracotta, kersenrood en donkerblauw. Kijk je al volop uit naar de zomer, kies dan voor lichte en zachte kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van zandkleurige nagels of pastel roze, beige, peach of caramel?

Elke medische pedicure behandeling eindigt met een deugddoende voetmassage waarvoor ik de verzorgende voetcrème van Gewohl gebruik.

Voor een behandeling van ongeveer een uur betaal je 30 euro. Twee mensen die kiezen voor een medische pedicure op hetzelfde adres betalen samen 50 euro.
Bij aankoop van een cadeaubon voor medische pedicure ontvang je een geschenkje.