Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/4/b/pedicurehannelore.be/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5014 Over mij - Pedicure Hannelore

Over mij

Ik ben Hannelore

een gepassioneerde pedicure, diabeteseducator en gegradueerde verpleegkundige met een missie om jouw welzijn te bevorderen.

  • Professionele Pedicure: Als ervaren pedicure zet ik me in voor het bevorderen van gezonde voeten. Ik bied zorg op maat om ervoor te zorgen dat jouw voeten de aandacht krijgen die ze verdienen.
  • Diabeteseducatie op Maat: Met mijn achtergrond als diabeteseducator sta ik klaar om je te ondersteunen in het effectief beheren van diabetes. Samen ontwikkelen we een plan dat is afgestemd op jouw unieke behoeften, en ik verstrek waardevolle informatie en tools om je te helpen een gezonde levensstijl te behouden.
  • Verpleegkundige Expertise: Als gediplomeerd verpleegkundige begrijp ik de complexiteit van gezondheidszorg. Je kunt vertrouwen op mijn professionele achtergrond en toewijding om veilige en doeltreffende zorg te bieden.
  • Moederlijke Zorg: Als moeder van twee kinderen begrijp ik het belang van evenwicht in het leven. Mijn zorg is niet alleen professioneel, maar ook warm en empathisch. Je kunt rekenen op een persoonlijke benadering die rekening houdt met jouw unieke omstandigheden

En ik doe het allemaal bij u thuis of u kunt ook langskomen bij Medisch Huis De Zwaan in Melle.
Als verpleegkundige sta ik op vertrouwen en beroepsgeheim.